Leven in het NU met een knipoog naar de clown.

Leven in het NU met een knipoog naar de clown.

Hoe vaak zijn we niet met onze gedachten bij gisteren of morgen? We piekeren over wat voorbij is en over wat nog moet komen. In gedachten maken we lijstjes, verhalen, 'herkauwen' we voorbije gebeurtenissen en gesprekken. Dat vraagt heel veel energie en gaat vaak ten koste van onze nachtrust.
Hoe kunnen we meer leven in het NU-moment? Hoe kunnen we meer accepteren wat het leven ons brengt? En meer genietend in het leven staan?
Tijdens deze avonden leer je op een speelse manier contact te maken met het NU en van daaruit te handelen. Iedere situatie is uniek en biedt een oneindig aantal mogelijkheden om te reageren. Het is de kunst om te genieten van de schoonheid en de eenvoud van het moment en te vertrouwen op je eigen-wijs-heid in het handelen. De clown kan ons daarbij inspireren. Een clown leeft als geen ander in het nu. Hij treedt elke situatie onbevangen en vol verwondering tegemoet. Hij is spontaan, open, neemt risico's, valt en staat weer op ... met de glimlach.
We oefenen in improviseren, je intuïtie volgen, ont-moeten en 'ja' zeggen, en dat allemaal met heel veel humor en mildheid.

Wanneer: 6, 13 en 20 oktober 2010 van 19.30u. tot 22u.
Waar: De Ast in Oudenaarde
Inschrijven: info@de-ast.be

Info:
Martine Bal – 0498/11 69 83 – 055/60 30 88
www.aarde-werk.be – martine.bal@aarde-werk.be

Geen opmerkingen: